کلید فروشگاهتو تحویل بگیر

دریافت اینماد(نماد اعتماد الکترونیک)

Enamad

اینماد چیست ؟

اینماد چیست

شما برای فعالیت در فضای اینترنت نیاز به دریافت هیچ نماد و مجوزی ندارید؛ اما اگر قصد جلب اعتماد مشتریانتان را داشته باشید، کم کم به دریافت مجوزهای کسب و کار اینترنتی نیاز پیدا می‌کنید. ای نماد یک مجوز قانونی و معتبر برای فعالیت در فضای اینترنت است. اینماد از طرف مرکز توسعه تجارت الکترونیک که یک مرکز دولتی است، به کسب و کارها (فقط فروشگاه‌های اینترنتی) داده می‌شود.

آموزش دریافت اینماد (چطور اینماد بگیریم؟)

گام اول: در اولین گام برای آموزش دریافت اینماد، وارد سایت enamad.ir شوید.

 

گام دوم: طبق تصویر بالا در منوی سایت، از گزینه “کسب و کارها” زیر منو ” ثبت نام و ورود به پنل کاربری ” انتخاب کنید.
سپس گزینه ” ایجاد حساب کاربری ” را انتخاب کنید.

گام سوم: اطلاعات خواسته شده را وارد کنید.

نوع شخصیت را ” شخصیت حقیقی” انتخاب کنید و سپس تمام اطلاعات خواسته شده را وارد کنید. در آخر هم دو گزینه انتهای صفحه را تیک بزنید( این گزینه ها شرایط  دریافت اینماد که پیشتر گفته شد، میباشد). سپس “تایید” را انتخاب کنید. لینک ارسال شده به ایمیل خودتان را نیز تأیید کنید. بعد از تأیید حساب، دوباره از طریق منو کسب و کارها و سپس ورود به سامانه، اطلاعات کاربری خود را وارد کرده و وارد حساب خود شوید.

 

گام چهارم:  پس از ورود به سایت، به طور خودکار وارد داشبورد سایت اینماد می‌شوید.
گزینه سوم از سمت راست یا همان “تکمیل اطلاعات” انتخاب کنید و سپس “تکمیل فرم اطلاعات” را انتخاب کنید.

 

گام پنجم: اطلاعات شخصی خود را وارد کنید.
باید اطلاعاتی شخصی خود مانند نام، کدملی، تلفن همراه و… را وارد کنید. 

گام ششم: مدارک را بارگذاری کنید.

ایمیل خودتان را ثبت کنید. دقت کنید که تمامی اطلاعات باید به صورت کاملا دقیق و صحیح ثبت شود. توجه کنید که شماره تلفنی که وارد می کنید، باید به نام شخصی باشد که دامنه به نام او ثبت شده و اقدام به دریافت اینماد کرده است.

بعد از تکمیل کردن این قسمت و تأیید آن، گزینه “بارگذاری مدارک ” را از داشبورد سمت راست و منو تکمیل اطلاعات انتخاب کنید. تصویر کارت ملی و صفحه اول شناسنامه خودتان را ارسال کنید. برای این کار میتوانید با گوشی همراه خود عکس بگیرید.

 

گام هفتم: بعد از ارسال مدارک، از منو سمت راست گزینه “احراز اطلاعات” را انتخاب و شماره تلفن خود را وارد کنید.
کدی که برای شما ارسال شده است را، به همین شماره مشخص شده در صفحه ارسال کنید. سپس منو سمت راست به سراغ گزینه “کسب و کار” و افزودن دامنه بروید.

 

گام هشتم: اطلاعات کسب و کار را کامل کنید.
تمامی اطلاعات درخواستی در قسمت “اطلاعات کسب و کار” را تکمیل کنید. (نوع فعالیت را غیر صنفی انتخاب کنید)

 

گام نهم:

 در ادامه همین صفحه و قسمت “اطلاعات تماس کسب و کار”، بعد از وارد کردن تلفن ثابت، پست الکترونیک و ساعت کاری، درقسمت  “سامانه اعتبار سنجی”، گزینه را روی “سامانه اعتبارسنجی شهروند” بگذارید. بعد از آن روی دکمه نارنجی رنگ کلیک کنید. با کلیک روی این دکمه به یکی از صفحات شرکت پست وارد می‌شوید. در این جا بایدحدود ۱۷ هزار تومان پرداخت کنید. این هزینه جهت ارسال یک بسته پستی حاوی دو کد برای تأیید اطلاعات مکانی شما است.

این بسته پستی تحویل خود شما یا یکی از بستگان درجه یک‌تان می شود، در وارد کردن آدرس دقت کنید.

با استفاده از نقشه موجود در صفحه، محل کسب و کارتان را تعیین کنید. درصورتیکه کسب و کار شما مجازی بوده و مکانی ندارد، آدرس محل سکونت خود را وارد کنید.

 

گام دهم: در پایان و در قسمت “اطلاعات جهت بررسی فرایند خرید”، یک نام کاربری یا رمز عبور می بینید، که باید یک اکانت با همین نام کاربری و رمز در سایت خودتان بسازید.

به اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جدیدترین مقالات نوین شو
مدیریت کسب و کار

دریافت اینماد(نماد اعتماد الکترونیک)

اینماد چیست ؟ شما برای فعالیت در فضای اینترنت نیاز به دریافت هیچ نماد و مجوزی ندارید؛ اما اگر قصد جلب اعتماد مشتریانتان را داشته باشید،

کد رهگیری مالیاتی - بلاگراتو
مدیریت کسب و کار

مراحل دریافت کد رهگیری مالیاتی

آموزش ثبت نام الکترونیکی در نظام مالیاتی برای اخذ کد رهگیری مالیاتی ویدیو زیر از سایت زرین پال برداشته شده است. پخش ویدیو برای دریافت